Welkom  Nudrenthe.nl  & Numeppel.nl

Hier kunt u terecht voor vragen, het mededelen van een nieuwsbericht of het doorgeven van gevonden voorwerpen. Vul het onderstaande contactformulier in en wij zullen deze zo snel mogelijk behandelen.


info mail    info@Nudrenthe.nl

Redactie:  Redactie@Nudrenthe.nl 

Persbericht: Persberichten@nudrenthe.nl

Donateur worden donateurs@nudrenthe.nl

Telefoonnummer van De redactie 

Tiplijn 06 46 74 40 65  24 uur per bereikbaar 

 

Tekst & Foto’s inzenden

Bij het inzenden van Tekst & foto’s via e-mail naar: redactie@nudrenthe.nl of info@nudrenthe.nl en via WhatsApp of het contactformulier gaan wij ervan uit dat u zelf de maker bent van het beeldmateriaal of de informatie. De redactie is niet verantwoordelijk voor claims die achteraf binnenkomen. Op het moment dat u ons een foto toestuurt, gaat u akkoord met het plaatsen en verklaart u dat u de enige maker en rechthebbende bent. Bovendien verklaart u hiermee dat dit beeldmateriaal van u is en kosteloos geplaatst mag worden op Nudrenthe.nl, tenzij er van tevoren afspraken gemaakt en ondertekend zijn, door bijvoorbeeld een mediabedrijf. U mag op geen enkel moment foto’s van vreemden versturen die niet van u zelf zijn. Het is voor ons onmogelijk om alles te checken. Dus e-mailt u ons foto’s dan zijn die kosteloos voor de website Nudrenthe.nl te gebruiken. Een eventuele claim achteraf zal worden doorgezet naar u als verzender van het materiaal

Arjan Tien
Eigenaar Van Nudrenthe.nl & Numeppel.nl

Copyright
Wie zonder toestemming een foto gebruikt, maakt inbreuk op het auteursrecht. Het maakt hierbij niet uit of het gebruik commercieel is en of de naam van de auteur hierbij vermeld wordt. Misbruik kost per foto 375 euro. Bij ontdekking van illegaal fotogebruik wordt de normale licentieprijs van € 125 verhoogd met €200 en in sommige gevallen zelfs meer. Dit is afhankelijk van onder meer de periode. Zie ook: Gebruik nooit een foto zonder toestemming. Het verwijderen van een foto die aan Copyright onderhevig is, verandert ook na facturering op een website niets aan het eerdere illegale gebruik. Dat staat immers vast (bijvoorbeeld door een screenshot). De toeslag voor illegale foto’s op het normale tarief is bedoeld als compensatie voor de schade die wordt ondervonden door het onrechtmatige gebruik.

 

Nudrenthe werkt samen met RTV Meppel.nl 

Stel uw vraag

Velden met een * dienen altijd ingevuld te worden.

    Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van je gegevens door deze website.

    Arjan Tien
    Beheerder