Mini Meppel & het Corona Virus

Meppel – Graag willen wij, als bestuur van Mini Meppel, jullie op de hoogte brengen van de stand van zaken rondom het Corona Virus. Niemand weet hoe lang deze situatie nog gaat duren. Wij hebben er toch voor gekozen om de aanmelding gewoon door te laten gaan. Kinderen kunnen zich t/m 1 april aanmelden; individueel, in twee-, drie-, viertallen of in een team bestaande uit vijf of zes personen. Wij brengen NOG GEEN inschrijfgeld a 5 euro in rekening.
Aanmelden kan via de website www.minimeppel2020.nl, of door de inschrijfformulieren in de brievenbus van Cafe nr. 17 aan het Kerkplein 17 te deponeren.

Peildatum 1 juni DOORGAAN of AFLASTEN?
Mini Meppel vindt dit jaar plaats van 7-10 juli. Na een kort overleg op afstand met de bestuursleden hebben wij besloten 1 juni aan te houden als peildatum. Op deze dag gaan we kijken hoe de situatie rondom het Corona Virus op dat moment is. We besluiten dan of Mini Meppel door kan gaan of dat we het toch af moeten lasten.

Kinderen leveren op dit moment ontzettend veel in. Weinig tot geen contact met familie en vriendjes. Geen school, geen sport, geen verjaardagsfeestjes. Ook zijn er veel gezinnen die financieel hard getroffen worden door deze crisis waardoor een zomervakantie er dit jaar niet in zit. Om deze reden hebben wij besloten dat wij ons hard willen gaan maken voor Mini Meppel. Als de situatie het toe laat en het is veilig en toegestaan dan gaan wij, als bestuur, samen met onze fijne vrijwilligers, in vier weken tijd dit evenement alsnog op poten zetten.

Sponsoren in tijden van Corona
Wij realiseren ons dat er sponsoren vanwege de crisis moeten afhaken, hier hebben wij alle begrip voor. Echter hebben wij er vertrouwen in dat wij andere bedrijven, die juist nu hun omzet enorm zien stijgen door de crisis, bereid kunnen vinden ons te steunen. Mocht u zo’n bedrijf hebben of werken bij zo’n bedrijf en u wilt een bijdrage aan Mini Meppel leveren, meldt u zich dan. Onze dankbaarheid en die van de kinderen is groot.

Foto Leo de Harder – RTV Meppel.nl