Sponsoren Uitgelicht

schildersbedrijfdonker.nl
safetyserviceleusink.nl
anna-xqlusive
Kuiers
Wouda Systeemafbouw Meppel
snackbardesmulhoek
Glowing Solutions
bloemenbouw.nl
PC Servicepunt Meppel

PC Servicepunt Meppel Computerservice streeft ernaar u een kwalitatief goed product te leveren. Toch kan het gebeuren dat uw aankoop kapot gaat. Vervelend, maar veel problemen kunnen direct of op korte termijn worden opgelost door onze Technische Dienst.

Ons filiaal beschikt over een eigen Technische Dienst, bemand door medewerkers die stuk voor stuk jaren ervaring hebben. Veel kunnen we direct in de winkel voor u oplossen. Mocht dit niet tot de mogelijkheden behoren, dan maken we met u een afspraak wanneer u het product weer kunt komen ophalen.

Ook zónder een defect product kan onze Technische Dienst u helpen, bijvoorbeeld door hulp bij het veiligstellen van uw gegevens en foto’s, het (opnieuw) installeren van software of het intern schoonmaken van uw computer. Bij onze Technische Dienst kunt u overigens terecht met systemen van andere merken en helpen wij u graag!

Rocket Hosting

Naast online ontwikkelingen biedt Webdesign Meppel ook website hosting aan. De hosting valt onder de naam Rocket Hosting. De onderstaande pakketten zijn beschikbaar. Alle prijzen zijn exclusief 21 % BTW.

Naast onderstaande High End pakketten bieden wij ook voor o.a. ZZP`ers, ZP`ers en kleine MKB bedrijven zeer interessante hosting pakketten aan. Op maat….

Wij bieden meerdere hostingpakketten aan, mocht u behoefte hebben aan een uitgebreider hosting pakket of zwaardere VPS hosting. Neem dan gerust contact met ons op. Dan gaan we samen een pakket op maat samenstellen en inrichten.

Wij zijn sterk in WordPress hosting, Prestashop hosting en Magento hosting.

Webdesign Meppel

Webdesign Meppel is een ontwerpbureau dat zijn focus richt op MKB ondernemers. Webdesign Meppel ondersteunt, adviseert en begeleidt ondernemers bij het optimaliseren en verbeteren van hun online platform. Wij zijn gespecialiseerd in alle voorkomende internet oplossingen.

Webdesign Meppel staat voor u klaar om u te begeleiden naar zo’n website / webshop. Met een team van vakkundige professionals kunnen wij in al uw webwensen voorzien. Van een kleine presentatie, grafisch ontwerp tot een complete webshop / webwinkel, wij hebben het voor u in huis. Wij leggen het u graag in een persoonlijk gesprek uit.

Wij voelen ons thuis in het opzetten en bedenken van online oplossingen, waarbij we zonder problemen responsive websites, webshops, voorraad /kassa koppelingen en apps op maat kunnen ontwikkelen en inzetten.

Alle type organisaties met verschillende product range zoals fashion kunnen bij ons terecht, van pure online spelers tot filiaalbedrijven, van zelfstandige winkels tot omnichannel retailers en van merkeigenaren tot distributeurs die hun klanten haar consument, als doelgroep beter te kunnen bedienen en te ondersteunen.

klinkhamerreclame.nl
roelof dunnink bestrating
kringloopwinkelinmeppel
A3 tuinen Meppel
Bouwcenter Concordia Meppel
jemako shop trijntje Bijker
Lute Bijker Bouw
Tankstation Nijeveen
De Jong Optiek
Oud Metaalhandel M. van der Gaag
Truckwash Oeverlanden Meppel
kluinopticiens
Notaris Meppel
fietspointwolbers
dunninginstallatie
autovanmeijer
harskampdaken
meppelerstukadoorsbedrijf
autoschademuldernijeveen
kisteman
https://janjurjens.nl/
mijnmakelaarrobdejong
Leon Werkman Meppel